Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Det lilla stuteriet som sätter kvalitet före kvantitet.

Årets SWF-Uppfödare 2004.

Återförsäljare till Lympos Müslifoder.

A-domare i hoppning.

C-banbyggare.

ID-kontrollant, CHIP-märkare.

C-tränare i hoppning.

Ridinstruktör.

Grönt Kort-utbildare.

22 oktober

NyheterPosted by Frida Wed, October 22, 2014 12:01:21
Hej hej heeej!

Snart är vi inne i november och det är bara 2 månader kvar till jul. Tiden bara springer iväg.

Hovslagaren var hemma igår och skodde om Alba och verkade Divine och Cruze.

Har börjat jobba med Cruzes inridning lite mer nu. Han är linad med sadel och träns och i måndags hade jag honom uppbunden i gången och satte foten i stigbygeln och lade mej på magen i sadeln. Funkade jättebra. Kom på att jag glömde godis, så jag gick och hämtade lite godis till honom och testade hoppa upp igen. Nu fattade han att jag hade godis och försökte nå mej hela tiden för att få mer... Dumt att han inte står stilla och väntar, men samtidigt vill jag ge honom belöning också. Får väl ligga på magen några gånger inne och göra likadant ute innan jag sitter upp. Ska nog gå bra.

Joelsbo Delicious och Nikki var i Sydslätten och tävlade i helgen och blev 2:a i Lätt B+5 och 6:a i Lätt A. Grattis, grattis!

Jag och Alba var i Bratteborg och tävlade i helgen och hade två ner i 100 och ett ner i 110. Det känns ändå som att vi har nåt på G och jag hoppas få ut mer av det på de tre sista tävlingarna för året som återstår.

Jobben flyter på och man är ganska seg på kvällarna. Har inte vant mej än att gå upp halv 6 på morgonen. Skolan blir mest på helgerna när man kan sitta dagtid med det. Försöker läsa igenom allt i veckan och skriver uppgifterna på helgerna. Om två veckor är det tenta! Hua...

Ikväll är det hoppträning med Alba. Tränar varannan vecka nu när jag har så mycket att göra. Man kan inte vara med överallt...

Ha det gott tills vi hörs igen!

smileyKram/Frida


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.