Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Det lilla stuteriet som sätter kvalitet före kvantitet.

Årets SWF-Uppfödare 2004.

Återförsäljare till Lympos Müslifoder.

A-domare i hoppning.

C-banbyggare.

ID-kontrollant, CHIP-märkare.

C-tränare i hoppning.

Ridinstruktör.

Grönt Kort-utbildare.

5 oktober

NyheterPosted by Frida Sun, October 05, 2014 17:52:12
Hej hej heeej!

Idag har vi varit på uställning i Nossebro med Daukester Silica och Joelsbo Aztha. De skötte sej exemplariskt! Lastade i mörkret vid halv 6 och kom fram i god tid.
Morgan Johnsson var domare. Aztha gick ensam i sin klass och fick 98897=41 p och en guldplakett. I Silicas klass var det tre deltagare och Silica gick etta med 98788=40 p och hon fick också en guldplakett. Aztha utsågs också till reserv BIR, slagen av Särkens Wilja som blev BIR.

Colciago tävlade dressyr i Nordhalland förra helgen och vann en Lätt A:1 och Joelsbo Delicious tävlade hoppning i Båstad och kom femma i en Lätt A.

En vecka har gått på nya jobbet och det har varit jätteroligt. Det är sånt här jag vill hålla på med. I morgon är det dags att svara i telefonen. Hua... Koppla till rätt person och förklara något man knappt känner till än, men jag lär mej säkert.

Igår var det dags för tenta på deluppgift 1 i skolan. Antingen blir det rätt eller blir det väldigt mycket fel... Haha...

Cruze och Divine går kvar ännu i Lövås på bete. Det fantastiska väder vi haft nu i höst har ju gjort att de kan gå ute ett tag till. Underbart!

Ha det gott tills vi hörs igen!

smiley kram/Frida