Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Det lilla stuteriet som sätter kvalitet före kvantitet.

Årets SWF-Uppfödare 2004.

Återförsäljare till Lympos Müslifoder.

A-domare i hoppning.

C-banbyggare.

ID-kontrollant, CHIP-märkare.

C-tränare i hoppning.

Ridinstruktör.

Grönt Kort-utbildare.

3 september

NyheterPosted by Frida Wed, September 03, 2014 20:58:52
Hej hej heeej!

Nu har förkylningstiden även nått mej. Ont i huvet, snuvig, ont i halsen och lite febrig. Huden knottrar sej... Hua. Hoppas det går över snart, för vem har tid att vara sjuk?! Har tajmat det bra med tanke på VM-hoppningarna på tv som sänds hela långa dagen. Verkligen tummen upp!

När man tittar på VM, så kan man undra hur uttagningen till vilka som får rida går till i andra länder? En del ryttare rider ju lika illa som jag med gas och broms om vartannat mellan hinder och var finns avståndsbedömningen? Tur de har pengar så de kan köpa nya fantastiskt bra hästar. De åker i backen så det ryker om det när de lägger hästarna så fel på hindret att de måste stanna. Tur att hästarna har sin självbevarelsedrift i behåll.
Ett av de udda länderna hade "kvalat" ryttare och häst på varsitt håll. Borde det inte vara ekipaget som kvalar?

Vad har hänt sen sist då?
Kållared Zeta Jones var med sin ex-matte på Riksutställningen och blev reserv BIR och Olof (fölet e. Cwrtycadno Cymro) blev reserv Junior Champion och Champion Föl. Jättekul!

På ponnytävlingarna i Åsbo i helgen var Joelsbo Drizzle felfri i Lätt B avd. B och Joelsbo Delicious var 2:a i Lätt A-debuten med sin nya ryttare.

Jag och Alba har också varit ute och tävlat. Vi var i Norrahammar/Taberg och blev 8:e placerad i 100. Sen hade vi 2 ner i laget. Blev lite spänd.

På fredag börjar skolan. Ska till Borås och bli introducerad i kursen. Ska bli sååå kul att börja.

Ha det gott tills vi hörs igen!

smileyKram/Frida