Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Det lilla stuteriet som sätter kvalitet före kvantitet.

Årets SWF-Uppfödare 2004.

Återförsäljare till Lympos Müslifoder.

A-domare i hoppning.

C-banbyggare.

ID-kontrollant, CHIP-märkare.

C-tränare i hoppning.

Ridinstruktör.

Grönt Kort-utbildare.

24 juli

NyheterPosted by Frida Thu, July 24, 2014 21:10:18
Hej hej heeej!

Puh vilken hetta det varit ute nu. Gräset börjar bli brunbränt och det är inte mycket tillväxt heller. Hoppas det kommer regn snart. Ingen åskskur, där det blir så mycket regn, så allt flyter omkring, utan ett fint regn som håller på i några timmar.

Igår var jag och tävlade Alba i Ljungby. Red 100 och 110 med två nerslag i varje klass, men hon gick super i 110. Det är nog så jag ska rida henne. I morgon väntar en regional 110 i Gislaved.
När jag skulle hoppa upp på Alba till andra klassen, sprack byxorna! Pinsamt! Nya byxor och nån slags liftanordning upp på hästryggen måste nu inskaffas!

Joelsbo Delicious och Nikki är i Dagstorp i helgen och tävlar i tre dagar. I dagens Lätt B hade de 4 fel i fas 2 och hamnade på plats 13 av 11 placerade. Tiden hade annars räckt till en 6:e placering.

Annars händer det inte mycket. Det är för varmt i solen för att ligga och pressa där och jag blir fort rastlös. Hästarna dricker mängder med vatten och hundarna ligger mest inomhus.

Har nog inte berättat att jag kom in på högskolan i Borås i höst. Ska bli jätteroligt! Ska läsa till Vård- och omsorgsadministratör. Det vill säga läkarsekreterare. Ska läsa på halvfart och på distans.

Joelsbo Curious var på utställning idag i Svenljunga och fick hela 42 p!!! Superroligt!

Ha det bra i värmen tills vi hörs nästa gång!

smileyKram/Frida