Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Det lilla stuteriet som sätter kvalitet före kvantitet.

Årets SWF-Uppfödare 2004.

Återförsäljare till Lympos Müslifoder.

A-domare i hoppning.

C-banbyggare.

ID-kontrollant, CHIP-märkare.

C-tränare i hoppning.

Ridinstruktör.

Grönt Kort-utbildare.

17 juli

NyheterPosted by Frida Thu, July 17, 2014 20:41:29
Hej hej heeej!

FF!!!! Haha jag har hela Hamra Norregård 7 för mej själv! Tjo, vad det var livat...! smiley
Mamma och pappa tog mc:n på en tur till Danmark. Vet inte när de kommer hem, men det blir väl när det börja krypa i benen av abstinens av att få göra nåt.

Jenny är tillbaka efter sin semester i Bulgarien, så nu joggar vi på med Malthé och Alba i skogen igen. Så himla roligt att det går att rida Malthé ihop med Alba utan att han blir tokig.

Gymnastikoppade Alba i helgen. Jättefin! Hoppade bland annat en 5½:a och kunde då hoppa upp henne. Visserligen bara 120, men det räckte för min del. I tisdags när jag skulle trimma på banan hade hon träningsvärk! Stackars! Det blev mycket framåt-tänk på längre tygel och lösgörande (skänkelvikning, tagen bakdel, bogen in osv). Galet vad bra hon gick på slutet!!! smiley

Bill och Bull, det vill säga Alice och Deezha är så grymt lika just nu. Det är bara Alice som är liiite större. Måste få till lite nya bilder på dom.

Cruze och Divine bara äter och äter. Fick ny hage på dagarna nu när Jenny kom hem och där fanns ÄNNU mer gräs! Riktiga tjockisar!

Har börjat cykla en sväng på dagarna på mammas cykel. Har ju ingen egen... I går och i dag blev det samma tur. En runda runt sjön på 12 km. Har tagit ca 40 minuter att ta sej runt. Känns i benen idag... Spaghetti!

Nu ska jag gå ut på altanen och ta en öl i solen. Underbart!

Ha det bra tills vi hörs igen!

smileyKram/Frida