Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Joelsbo Stuteri

Det lilla stuteriet som sätter kvalitet före kvantitet.

Årets SWF-Uppfödare 2004.

Återförsäljare till Lympos Müslifoder.

A-domare i hoppning.

C-banbyggare.

ID-kontrollant, CHIP-märkare.

C-tränare i hoppning.

Ridinstruktör.

Grönt Kort-utbildare.

6 juli

NyheterPosted by Frida Sun, July 06, 2014 14:42:02

Hej hej heeeej!

För en del är semestern i full gång nu. Pappa börjar sin i morgon, mamma jobbar en vecka till och jag jobbar två veckor till. Hoppas vädret blir kanon då! smiley

På grund av datastrul, så har det inte blivit nån uppdatering här på ett tag, men nu kör vi igen!

Den 27-29 juni var det Börjes Cup för ponnyer i Tingsryd och Nikki och Joelsbo Delicious var med och tävlade. Femte placerad i första kvalet, Lätt B och tiondeplacerad i andra kvalet, Lätt B. Hade kvalificerat sej till A-final, men eftersom de inte har tävlat så mycket tillsammans än, valde de att avstå och red en Lätt B, avd B i stället där de var felfria. Jättebra resultat!

Joelsbo Coulthard och Linda var iväg på körtävling den 28 juni i Bräkne-Hoby. De tävlade en Lätt A Precision och slutade som tvåa.

Jag har också vari iväg och tävlat i veckan. I onsdags i Ljungby där det blev 4 fel i både 100 och 105. Alba gillade verkligen att vara ute på banan igen och var helt vild! Igår var vi i Hylte och tävlade. Rev sista i Fas 2 i 95 och rev sista i Fas 1 i 105. Jättesvåra banor, helt utan rytm och logik. Alba var mycket lugnare och blev lite för lydig. Hade betslat upp henne med en pelhamstång eftersom det gick väldigt fort i onsdags, men det blev FÖR bra. Får testa en ny variant på nästa tävling...

Cruze och Divine går kvar på betet ute hos Jenny i Lövås. Divine är tjock som en gris! Haha, det blir till att banta sen. Cruze behöver äta ordentligt, så han växer och blir stooooor! Eller åtminstone större.

Ha det bra tills vi hörs igen!

smileyKram/Frida